Če ste mislili, da jih je veliko na Hrvaškem, morate videti podatke za Avstrijo

Foto: Epa
Foto: Epa
V Avstriji 347 novih okužb z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

V Avstriji so v zadnjem dnevu potrdili 347 novih okužb z novim koronavirusom, od tega več kot polovico na Dunaju. V avstrijski prestolnici so skoraj petino primerov potrdili pri dopustnikih.

V Avstriji je v zadnjem dnevu ozdravelo 136 ljudi. V bolnišnicah imajo na zdravljenju 116 bolnikov s covidom-19, od tega 21 na intenzivni negi. Skupno so v Avstriji potrdili 24.431 okužb, umrlo pa je 729 ljudi.

Največ novih okužb so v zadnjem dnevu potrdili na Dunaju. Od 187 novih okužb so jih 19,5 odstotka povezali z dopustniki, ki so se vrnili domov. Največ se jih je vrnilo iz Hrvaške, skoraj petina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 07:59 21. Avgust 2020.

    Pa koga še zanimajo ti vaši podatki. Nimate za pisati kaj bolj pametnega. Dno od novinarstva.

  • 01:15 21. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 19:59 20. Avgust 2020.

    tudi avstrijci (beri državljani avstrije s poreklom iz juge) se množično vračajo iz hrvatije.To število je potrebno pripisati hrvatom.Avstrijci testirajo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.