Cheney nujno v bolnišnico

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Bivšega ameriškega podpredsednika Dicka Cheneyja so v petek zaradi slabega počutja prepeljali v bolnišnico v Washingtonu.
Oglej si celoten članek

69-letnega Cheneyja, ki ima že dolgo časa težave s srcem, so morali v preteklosti sicer že večkrat prepeljati v bolnišnico. Nazadnje se je to zgodilo februarja letos, ko je utrpel lažji srčni infarkt.

Za zdaj še ni znano, ali je tudi tokratna hospitalizacija povezana s težavami s srcem. Kot je pojasnil Cheneyjev predstavnik Peter Long, je nekdanji ameriški podpredsednik zaradi slabega počutja obiskal zdravnika. V bolnišnici bo predvidoma ostal čez konec tedna.

Cheney je bil podpredsednik med letoma 2001 in 2009, ko je bil ameriški predsednik George W. Bush. Tudi ko je zapustil to mesto, je ostal aktiven v politiki, med drugim kot glasen kritik ameriškega predsednika Baracka Obame.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.