Čistilka našla zamrzovalnik, skrit v omari, sledilo je tole ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bala se je, da bi jo izselili iz stanovanja.
Oglej si celoten članek

48-letna Japonka je truplo svoje matere celo desetletje skrivala v zamrzovalniku, saj se je bala, da bi jo sicer izselili iz stanovanja, poroča The Guardian. Mati, ki naj bi bila v času smrti stara okrog 60 let, je bila namreč najemnica občinskega stanovanja, njena hči pa je bila sredi januarja prisiljena zapustiti stanovanje, ker ni pravočasno plačala najemnine. 

Policisti so truplo v njenem zamrzovalniku odkrili v sredo, je sporočila japonska policija, ko je čistilka našla zamrzovalnik, skrit v omari. Obdukcija še ni potrdila, zakaj in kdaj naj bi ženska umrla.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.