Član nadzornega sveta Mercator v priporu zaradi družinskega nasilja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
51-letniku so prepovedali približevanje ženi.
Oglej si celoten članek

Član nadzornega sveta Mercatorja in podpredsednik upravnega odbora Skupine Fortenova, 51-letni Miodrag Borojević je bil priveden na policijo zaradi družinskega nasilja. 

Kot poročajo hrvaški portali, so vest v omenjeni skupini potrdili. 31. januarja je policija posredovala v družinskem stanovanju v zagrebškem predelu Središće. Borojevića so odpeljali s seboj v pripor. 

Potem ko je noč preživel v priporu, so ga prepeljali na sodišče, kjer mu je sodnik naložil denarno kazen in prepoved približevanja ženi, nato so ga spustili na prostost.  

Skupina Fortenova sicer primera ne komentira, prav tako niso znane podrobnosti, kaj je bil natančno razlog, da je policija posredovala in 51-letnika odpeljala v pripor. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.