Clintova ljubica razkrila skrivnost o Hilary

Foto: PrtScr You tube
Foto: PrtScr You tube
Gennifer Flowers trdi, da je Clintonova biseksualka.
Oglej si celoten članek

Leta 1992, ko se je Bill Clinton potegoval za funkcijo ameriškega predsednika, se je pojavila Gennifer Flowers, ki je trdila, da je bila 12 let njegova ljubica. Clinton je šest let pozneje potrdil, da je imel z njo afero.

Flowersova je intervjuju za Daily Mail dejala, da ima željo, da bi lahko še enkrat v življenju z Billom spregovorila nekaj besed. Dejala je, da ji je žal, da je zavrnila pogovor z njim pred osmimi leti.

"Imava še nekaj nerešenih težav, na katere bi bilo dobro odgovoriti. Bil je ljubezen mojega življenja in jaz njegovega. Tega ne pozabiš kar tako. Ostala bi skupaj, če ne bi bilo politike. Bili smo jaz, Bill in Hilary. Nato sta dobila Chelsei in vse je postalo preveč tvegano."

Povedala je še, da zakon Clintovnovih vse prej kot tradicionalen. Ko so se pojavile govorice o Hilaryini aferi s Humo Abedin, Gennifer ni bila presenečena. "Ne poznam Hume, vem pa da mi je Bill omenil, da je Hilary biseksualka in da ga to ne moti. Dejal je, da je imela Hilary več oralnih spolnih odnosov z ženskami kot on."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mph
    08:40 23. September 2013.

    Kaj se že bližajo predsedniške volitve? :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.