Človek-ptič v skalo pri 193 km/h

Base skakalcu Jebu Corlissu, 35, se skok s skale 16. januarja ni posrečil. Pri 193 kilometrih na uro je namreč zadel v skalo.
Oglej si celoten članek

"Del mojih možganov mi je sporočal naj letim, letim, letim, letim, nadaljujem, nadaljujem," je Jeb Corliss, ki v Južnoafriški republiki že pet tednov okreva po poškodbah, povedal za ABC News. "Drugi del pa mi je sporočal: 'Hej, zakaj se sploh trudiš, stari, v bistvu si mrtev.'"

Pri skoku si je polomil kosti v nogah, iz bolnišnice pa naj bi ga odpustili danes. "Edini razlog, da se zdravim, je ta, da bom znova lahko skakal," je še povedal za ABC News in vprašanje, ali bo prenehal s skakanjem, označil za "srčkano".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:23 24. Februar 2012.

    Ni človek ptič ampak človek-kamikaza!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.