Concordia: Hrvaška se je za pomoč zahvalila Sloveniji

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hrvaška zunanja ministrica Vesna Pusić se je v pismu danes zahvalila slovenskemu kolegu Samuelu Žbogarju za sodelovanje pristojnih slovenskih organov pri vrnitvi hrvaških državljanov v domovino.
Oglej si celoten članek

Zahvaljujoč prijaznosti in razumevanju slovenskega zunanjega in notranjega ministrstva je bil hrvaškim državljanom omogočen nemoten prehod slovensko-hrvaške meje in hitra vrnitev domov, je v pismu Žbogarju še zapisala Pusićeva.

V petkovi nesreči križarke Costa Concordia, ki je plula zelo blizu italijanske obale, zadela v čer in se nato prevrnila, je umrlo enajst ljudi, prek 20 jih še vedno pogrešajo. Na ladji je bilo sicer več kot 4.200 potnikov in članov posadke, med njimi tudi več hrvaških državljanov. Slovenskih potnikov na ladji ni bilo, je pa bila med člani posadke slovenska državljanka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.