Črni petek izkoristili tudi v pogrebnem zavodu

Foto: iStockphoto
Foto: iStockphoto
"Kupite zdaj, umrite kasneje." Tako se glasi ponudba pogrebnega zavoda.
Oglej si celoten članek

Med neštetimi ponudbami, s katerimi trgovci v teh dneh zasipajo potrošnike, se najde tudi ponudba pogrebnega zavoda, ki ponuja ugoden paket. 

Podjetje Outlet del Funerale iz okolice Milana ponuja 20-odstotni popust na paket "elegantno". Namesto 2.499 evrov v teh dneh potencialni kupci odštejejo le 1.999 evrov. "Seveda lahko zdaj kupite le paket, ni vam treba umreti v petek, 23. novembra," so zapisali na svoji spletni strani.

In kaj vključuje paket? Kot pravijo v podjetju, je paket namenjen tistim, ki želijo nekaj elegantnejšega. Redna cena 2.499 velja za žarni pokop, v primeru pokopa s krsto, se cena zviša za 400 evrov. Med drugim je v ceno vključen prevoz z avtomobilom Mercedes Benz, izbirate lahko med elegantnimi krstami s posebnim oblazinjenjem.

Cene za posamezne pakete storitev, ki jih ponujajo, se gibljejo od 1.099 evrov pa vse do 6.999 evrov, koliko stane VIP Gold paket. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:10 23. November 2018.

    Ful ugodno!

  • 13:41 23. November 2018.

    Delam doma od $ 6000 do $ 8000 na mesec od operacije za zaslužek. Nekdo je pripravljen predstaviti osnovna samostojna …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.