Dal 3,5 dolarja za dragocen original Marthina Luthra Kinga

Foto: Reddit Knjiga Martina Luthra Kinga Foto: Reddit Knjiga Martina Luthra Kinga Foto: Reddit Knjiga Martina Luthra Kinga Foto: Reddit Knjiga Martina Luthra Kinga Foto: Reddit Knjiga Martina Luthra Kinga
V stari knjigi je kupec odkril originalne komentarje in podpis Martina Luthra Kinga.
Oglej si celoten članek

V spletni trgovini Amazon Books je moški kupil rabljeno knjigo enega največjih ameriških borcev za državljanske pravice Martina Luthra Kinga. Ker nova knjiga v trdni vezavi stane 450 dolarjev, se je zdel spletni nakup za 3,5 dolarja več kot ugoden.

Ko je kupec prejel knjigo, pa je postal navdušen. Ugotovil je namreč, da se v notranjosti knjige skrivajo originalni komentarji in avtogram avtorja zgodovinskega govora "I have a dream" (Imam sanje), poroča Huffington Post.

Srečni lastnik knjige sicer še ni dal oceniti, so se pa po objavi oglasili poznavalci, ki ocenjujejo, da je knjiga vredna več kot 2500 dolarjev.

A knjiga zaenkrat ni na prodaj, saj kot je povedal navdušeni kupec, je to ena najlepših stvari, ki so se mu zgodile v življenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:32 24. April 2013.

    Bolje rečeno , denarna ponudba za knjigo se mu je zdela premajhna. Knjiga ne bo zaenkrat naprodaj dokler se ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.