Davčna uslužbenka 4 leta ni reševala primerov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Zaposlena na davčni upravi je nedavno dobila odpoved, ker je tudi po štiri leta v predalih zadrževala stotine primerov, ki jih ni reševala.
Oglej si celoten članek

Šlo naj bi za 400 nerešenih in zastaranih primerov hrvaške davčne uprave, ker pa jih je zaposlena imela "pospravljene" v predalu, še vedno veljajo za aktivne, poročajo hrvaški mediji. Zaradi nevestnega dela so jo pred kratkim odpustili, poročajo hrvaški mediji, ki jim na finančnem ministrstvu v Zagrebu sicer niso hoteli povedati, za katero izpostavo gre, ampak so potrdili le, da gre za izpostavo v osrednjem delu države. Mediji predvidevajo, da gre za Koprivnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:30 8. September 2012.

    Sliši se kot slovensko sodišče.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.