Deček preživel padec s 17. nadstropja

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Miami. Štiriletnik je med igro z dedkom v hotelu lovil balon in pri tem padel s 17. nadstropja.
Oglej si celoten članek

Za 4-letnika bi se lahko igra končala bistveno bolj tragično, kot se je. Joey William je namreč med igro lovil balon in v trenutku, ko dedek nanj ni bil pozoren, padel z balkona 24 metrov globoko. Pristal je poleg bazena v 10. nadstropju.

Na srečo je namesto na tleh pristal na palmi, s katere je nato padel na trdna tla v bližini bazena. Poleg tega, da je preživel tak padec, se mu je pri pristanku nekako uspelo izogniti dvema kovinskima cevema, ki sta bili postavljeni navpično.

Tiskovni predstavnik reševalcev z Miamija Ignatius Caroll ob tem ni mogel skriti presenečenja: "Videl sem ljudi, ki so umrli pri padcu z višine devetih metrov, ampak ta fant je preživel pa padec s 24 metrov. In sploh ni bil potolčen, kot smo pričakovali."

Dedek: to je blagoslov
Manj kot štiri ure po dogodku je deček že sedel v hotelski sobi in jedel čips, medtem pa je njegov dedek medijem še ves v šoku lahko dejal le: "Nima zlomljenih kosti ali notranjih krvavitev in zdravniki pravijo, da je z njim vse v redu. Resnično smo blagoslovljeni. Bog je bil na njegovi strani."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.