Deček ukradel 2000 evrov za sladkarije

Foto: Žurnal24 Slika je simbolna.
Osemletni deček iz Nemčije je staršem ukradel skoraj 2000 evrov. Ta znesek je želel porabiti za sladkarije.
Oglej si celoten članek

Mladi sladkosned iz mesta Viersen na zahodu Nemčije je staršem ukradel kar precej prihrankov. Z denarjem se je odpravil v trgovino, kjer je želel kupiti za 15 evrov sladkarij. Že ta vsota je zbudila sum pri prodajalcu, zato je dečka povprašal, ali ima dovolj denarja za tolikšno količino sladkarij.

Deček mu je v odgovor pokazal šop bankovcev v vrednosti 1680 evrov. Prodajalec je nato poklical policijo in starše, da so prišli po mladeniča. Kasneje se je izkazalo, da je deček denar našel v predalu v sobi staršev, denar pa je bil namenjen za popravilo hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.