Dečka, ki so ga za kazen pustili v gozdu, še niso našli

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Iskalna akcija 7-letnega dečka, ki sta ga na severu Japonske starša pustila samega v gozdu, da bi ga tako naučila discipline, poteka že tri dni. Brez uspeha.
Oglej si celoten članek

Najmanj 130 gasilcev in policistov podrobno preiskuje gozdove blizu mesta Nanae na Hokaidu, da bi našli dečka Yamata Tanooka, pišejo mediji skoraj po vsem svetu. Kot je znano, sta njegova starša policiji sprva povedala, da je njun sin v gozdu izginili medtem ko so nabirali zdravilna zelišča. Kasneje sta priznala, da sta ga namerno pustila v gozdu, saj je pred tem v ljudi in avtomobile metal kamenčke.

Starša sta poudarila, da sta se od sina odmaknila le 500 metrov, ko sta se vrnila na mesto, kjer sta ga pustila, ga tam več ni bilo.

Japonski mediji pri tem poročajo, da temperature preko noči na tem predelu padejo do okrog sedem stopinj Celzija. Na območju se zadržujejo tudi medvedi.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.