Dečka med igro na plaži našla trupelce

Foto: EPA
Foto: EPA
Policija v Sydneyju preiskuje smrt otroka, ki so ga med igro na plaži našli otroci.
Oglej si celoten članek

"Več otrok se je igralo na južnem delu plaže, ko so v pesku našli otrokovo truplo," so povedali policisti. Trupelce naj bi bilo zakopano 30 centimetrov globoko. Našla sta ga šest in sedem let stara dečka, ki sta se igrala v pesku.

"Preiskava je v teku, zaenkrat nista znana ne spol ne starost otroka," je dejal policijski inšpektor Andrew Holland. Kako dolgo naj bi bil otrok pokopan v pesku, še ne morejo povedati. Policija sedaj pregleduje podatke o rojstvih in jih primerja s podatki iz bolnišnic. Več bo znanega po opravljeni obdukciji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.