Dečku izrezali oči in ga odvrgli na polje

Foto: PrtScr You tube
Foto: PrtScr You tube
Na Kitajskem je med igro pred hišo izginil deček. Starši so ga našli na bližnjem polju, prekritega s krvjo.
Oglej si celoten članek

Šestletni deček je med igro izginil. Starši so ga iskali in našli na bližnjem polju. Bil je prekrit s krvjo. "Nismo takoj opazili, da nima oči. Imel je spuščene veke. Mislili smo, da je padel in se udaril," je dejal njegov oče in dodal, da so bili zdravniki šokirani, ko so videli, da mu je nekdo izrezal oči.

Trgovanje z organi cveti

Policija sumi, da so dečka omamili in odpeljali trgovci z organi. Na mestu, kjer so ga našli, so našli tudi očesne jamice, ni pa bilo roženic, piše Daily Mail. Po besedah preiskovalcev so dečka izbrali, ker ima zajčjo ustnico.

Policija storilce še išče, razpisala je nagrado v višini 12 tisoč evrov za informacijo, ki bi jih lahko pripeljala do ugrabitelja.

Na Kitajskem cveti trgovina z organi, ker primanjkuje organov za presaditev. Od 300 tisoč bolnikov na leto, ki čakajo na presaditev, jih nove organe dobi le deset tisoč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:26 28. Avgust 2013.

    Kitajci imajo smrtno kazen, tudi jaz bom spremenil mnenje. Morilca bi kaznoval na enak način (bi pa pustil, da izkrvavi).

  • 12:48 28. Avgust 2013.

    Zakaj je zajčja ustnica kriterij za izbiro "darovalca" organov?

  • 11:36 28. Avgust 2013.

    Moram priznati, da sem spremenil svoje mnenje o nesprejemljivosti smrtne kazni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.