Dekle v eni noči trikrat žrtev spolnega napada

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vračala se je domov, ko so jo trikrat v eni uri napadli.
Oglej si celoten članek

Londonski policisti iščejo moške, ki so dekle napadli, ko se je vračala domov. Napad se je zgodil zadnji petek v septembru nekaj po polnoči. Dekle se je ločilo od prijateljev, ko so zapustili klub Tower Hamlets v vzhodnem delu Londona. 

Kamere so jo ujele, ko jo je neznani moški nesel v eno od stavb. Moški se ne pojavi več na kamerah, dekle pa se vrne na ulico. V bližini so policisti našli dekletova zgornja oblačila. 

Kmalu zatem so jo videli, ko ji je po ulici sledil neki moški, ki je v roki peljal kolo. S posnetkov je videti, da jo moški dohiti. Čez čas moški odide naprej sam, dekle pa se spet pojavi na kameri. Policisti so zaradi razlike v videzu njenih oblačil prepričani, da jo je tudi drugi moški napadel.

Le nekaj minut kasneje je prišlo do tretjega napada. Policisti menijo, da je bilo vpletenih več moških. Na pločniku je dekle našel mimoidoči, ki je poklical policijo. 

Policisti čakajo na rezultate toksikoloških preiskav, ki bodo dale odgovor na vprašanje, ali so dekletu podtaknili droge. "Gre za grozljiv, večkratni napad na mlado dekle, ki se je vračalo domov," je dejala policistka Suzanne Jordan. "Radi bi se zahvalili tistim, ki so dekletu pomagali in preprečili, da bi se ji še kdaj zgodilo." 

Policija je objavila posnetke kamer, ker upajo, da bo kdo prepoznal storilce.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:38 14. Oktober 2017.

    Se kdaj? Vi ste tut pod substancami to pisali...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.