Deklica skoraj umrla med izganjanjem hudiča

Foto: Žurnal24 Med tradicionalnim maorskim izganjanjem hudiča je 14-letnica skoraj umrla.
Na Novi Zelandiji je za posledicami izganjanja hudiča eno dekle umrlo, drugo pa bilo huje poškodovano.
Oglej si celoten članek

Na Novi Zelandiji je 14-letna deklica skoraj oslepela, potem ko so njeni sorodniki iz nje izganjali hudiča. Za posledicami maorskega obreda izganjanja hudiča pa je umrla njena 22-letna sestrična.

Zdravniki so 14-letnici večkrat operirali oči, saj so bile med obredom težko poškodovane. Njeni sorodniki so ji namreč praskali oči, da bi izgnali hudiča. Člani staroselskega ljudstva Maorov so deklici v oči in grlo tudi vlivali vodo, da bi iz nje izprali prekletstvo.

Janet Moses, sestrična 14-letnice, je med podobnim obredom umrla. Izganjanje so izvedli, ker je sestra nesrečne Janet ukradla kamnitega leva izpred enega od hotelov.

Policija še preiskuje
Policija noče dajati nobenih izjav, saj je preiskava še v teku. Posvetovali se bodo tudi s strokovnjaki, ki poznajo maorske običaje, da bi razumeli vlogo posameznikov v obredu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.