Deževje zahtevalo več življenj

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vzhod Romunije so po obilnem deževju zajele poplave, ki so zahtevale več življenj. Utonilo je osem ljudi, poleg tega pa oblasti pogrešajo osemletno deklico.
Oglej si celoten članek

Najhuje je v regiji Galati, kjer je padlo do 110 litrov dežja na kvadratni meter. Poplave so prizadele 17 tamkajšnjih vasi, kjer v nekaterih stanovanjih voda sega meter visoko.

Več kot 500 ljudi so morali preseliti na varno, prizadetih je okoli 700 stanovanjskih hiš. Na območju je neprevoznih več cest in tudi železniška proga, piše dpa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.