Direktor BP še letos s položaja

Foto: Žurnal24 Tony Hayward (Foto: Reuters)
Po težavah, ki Mehiški zaliv pestijo po izlitju nafte, so se pojavila tudi ugibanja, koliko časa bo prvi mož BP še na svojem položaju.
Oglej si celoten članek

Direktor britanske naftne družbe BP Tony Hayward se zadnje dneve sooča z vedno več kritikami po aprilski eksploziji naftne vrtine v Mehiškem zalivu. Padajo celo stave, koliko časa bo še obdržal svoj stolček.

Irska stavna hiša Paddy Power in britanska Ladbrokes napovedujeta, da je veliko verjetnosti, da bo Hayward podjetje British Petrol zapustil še letos.

Potem ko se je ameriški predsednik Barack Obama pred dnevi odzval na direktorjeve izjave ter dejal, da bi sam odpustil prvega moža BP-ja, pri hiši Paddy Power verjamejo, da so verjetnosti, da drugo leto ne bo več direktor, zelo velike.

Iz naftne vrtine dnevno izteče več litrov nafte kot so bile prve ocene. Preberite na tej povezavi.

"Če bi vas odpustil sam ameriški predsednik, potem sreča zagotovo ni več na vaši strani. Do konca leta tako stavimo, da bo odpuščen," pravijo.

V stavni hiši Ladbrokes so enakega mnenja. "Kljub krizi smo sprva mislili, da je gospod Hayward varen, vsaj za kratek čas. A izjave predsednika Obame mu ne delajo nobenih uslug," je povedal njihov predstavnik Nick Weinberg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.