Osrednji dnevnik na nacionalki zamujal 12 minut

Foto: slika zaslona Dnevnik HRT
Osrednji dnevnik hrvaške nacionalne televizije je včeraj zamujal 12 minut.
Oglej si celoten članek

Ob sedmih se je začela najava, a ni bilo zvoka. To je trajalo nekaj minut, nato je zmanjkalo še slike in je bil program prekinjen, na ekranu pa je bil le logo hrvaške televizije.

Nekaj pred 19.15 so začeli znova. Voditeljica Mirjana Posavac je povedala, da program predvajajo iz drugega studia zaradi težke tehnične havarije.

Po neuradnih informacijah Jutarnjega lista je prišlo do okvarne na glavnem tonskem pultu, menda pa je bil zaplet toliko večji, ker je prejšnja uprava spremenila način dobave tehnične opreme. Prej se je za obe režiji, ki servisirata informativni program, kupovala enaka oprema, da so lahko v primeru okvare delo hitro nadaljevati v drugi režiji, nova oprema pa ni več kompatibilna, celotna ekipa pa je se je zaradi okvare morala preseliti v drugo nadstropje.

Zaradi prekinitve in zamude naj bi uvedli interno preiskavo. Da je Dnevnik zamujal, se je zgodilo prvič, pravijo ljudje s HRT, zamujali niso niti v letih, ko je na Hrvaškem divjala vojna. Televizijci se spomnijo le enega primera, ko je nedeljski Dnevnik Gorana Milića zamujal štiri sekunde.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:13 24. Julij 2017.

    Še to glede prenove vašega portala, jaz osebno sem bil z prešnjim zelo zadovoljen, kar pa za novo verzijo sigurno …

  • 19:08 24. Julij 2017.

    Pozdravljeni žurnal24, vsak dan prebiram vaš portal ampak nekateri vaši članki so pa katastrofa, toliko napak da se že smejem …

  • 14:57 23. Julij 2017.

    Se morda obremenjujete toliko s svojimi starimi objavami enih in istih prispevkov (o Mireli,smrti Tiča...)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.