Dobitnik ni prišel po 80 milijonov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Če bo nekega dne ugotovil, da je nesojeni milijonar, se bo lahko tolažil z dejstvom, da je denar šel v humanitarne namene.
Oglej si celoten članek

Dobitnik 63,8 milijonov britanskih funtov (približno 79 milijonov evrov) se ni javil v roku in ostal brez vsega. Če bo nekega dne izvedel, da je osvojil glavni dobitek, se bo lahko tolažil le z dejstvom, da je denar odšel v humanitarne namene.

Britanska loterija je vest objavila po poskusu, da bi dobitnika našla. Identificirali so lokacijo, kjer je bil kupljen listek in regijo oblepili s plakati, a se dobitnik vseeno v zahtevanem roku ni našel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:56 6. December 2012.

    No,pa je zaleglo.78.629.529,21 EUR točno.

  • 19:49 6. December 2012.

    Mogoče je pa ta dobitnik ljubljanski župan?Zakaj bi hodil tako daleč po ta drobiž,pa še prevajalca bi potreboval.?

  • 19:08 6. December 2012.

    Ja sej... od kdaj je pa EUR več vreden od funta?<br />Žurnal postaja vse bolj khm khm populistično pod(povprečen) portal.<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.