Dojenčico skrila v stranišče in ji rešila življenje

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Pred divjanjem alkoholiziranega moža se je 33-letna mati zatekla v kopalnico in v školjko skrila dojenčka. Po 13-tih urah dojenčica dehidrirana in podhlajena, a živa.
Oglej si celoten članek

33 -letna Jessica Arrendale iz ameriške zvezne države Georgia je svojo šestmesečno dojenčico rešila pred nasilnim možem, in sicer tako, da jo je skrila  v straniščno školjko.

Jessicin mož je postal nasilen, ko sta se vrnila z večernega izhoda, kjer je popil precej alkohola. Kot kaže, se to ni dogajalo prvič. Jessica se je pred divjanjem nekdanjega marinca najprej skušala zaščititi z bejzbolsko palico, nato pa se je s šestmesečnim otrokom zatekla v kopalnico in zaklenila vrata. Mož, ki je bil oborožen s puško, je prerešetal vrata kopalnice, zadel in ubil ženo. 

Dojenčka, ki ga je mami uspelo skriti v stranišče, ni našel. Policija je mrtvo mamo našla ležati čez straniščno školjko, v drugem prostoru pa očeta, ki je si je sodil sam.

Dojenčica, ki je bila v straniščni školjki 13 ur, je bila dehidrirana in nekoliko podhlajena, drugih zdravstvenih težav pa ni imela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.