Dojenčku dal v čaj metadon

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V splitskem kliničnem centru se borijo za življenje osemmesečnega otroka, ki so ga sprejeli zaradi zastrupitve z metadonom.
Oglej si celoten članek

Starša sta otroka v težkem zdravstvenem stanju v torek zvečer odpeljala v bolnišnico, kjer so kmalu ugotovili, da je zastrupljen z metadonom, poroča 24sata.hr.

Policija je potrdila, da preiskujejo 31-letnega očeta otroka, ki ga sumijo, da je dal v že pripravljen otroški čaj neznano količino metadona. Ni znano, ali naj bi starša otroku namerno dala metadon, ker sta ga želela umiriti.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.