Doma še zadnji trije delavci

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Iz Libije so se včeraj zvečer vrnili še trije delavci mariborskega podjetja Hidromontaža.
Oglej si celoten članek

"Iz Libije so se včeraj domov vrnili še trije slovenski delavci podjetja," je potrdil Jože Gričnik, ki se je s skupino delavcev v Slovenijo vrnil že minuli teden.

Vsi trije so po njegovih besedah z letalom letalske družbe British Airways v  Londonu pristali že predvčerajšnjim, včeraj pa so prileteli na Dunaj in so zdaj že doma. "Na poti niso imeli nobenih težav," je še pojasnl Gričnik.

V Libiji tako zdaj po podatkih slovenskega zunanjega ministrstva ni več nobenih slovenskih državljanov. Poleg delavcev Hidromontaže sta se minuli teden domov vrnili še skupini 16 in 11 turistov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.