Domovi v barvah Ikee

Foto: EPA
Foto: EPA
Švedski pohištveni velikan Ikea je prisoten v številnih domovih po svetu. A, kot kaže, značilna Ikeina oprema krasi predvsem domove študentov in mladih zaposlenih
Oglej si celoten članek

Švedski pohištveni velikan Ikea je prisoten v številnih domovih po svetu. A, kot kaže, značilna Ikeina oprema krasi predvsem domove študentov in mladih zaposlenih. Glede na študijo Earnest bloga, podjetja z nizkoobrestnimi posojili za mlade, namreč ljudje po dopolnjenem 34. letu svoja stanovanja in hiše pričnejo opremljati drugod.

Glede na študijo, ki temelji na več deset tisoč odgovorih, so najzvestejši potrošniki v Ikei mladi med 20. in 30. letom. Na spletni strani Konbini hudomušno pišejo, da 30-letniki živijo v Ikeinih razstavnih prostorih.

"Ko človek odraste"

Po 34. letu se navade spremenijo, saj kupci svoje domove začno opremljati drugod. V teh letih se verjetno želi z opremo ustvariti bolj osebne prostore, kakšen kos pohištva pa recimo zapustiti otrokom, navaja omenjena spletna stran in šaljivo dodaja, da človek zares odraste, ko preneha kupovati v Ikei.

Dejansko pa se z leti ponavadi povečuje kupna moč, tako da si je lažje privoščiti dražje pohištvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 03:17 16. Januar 2017.

    @Žurnalček ti si preveč obseden s tem SSKJ, priporočam ti da obiščeš NLP.

  • 18:04 15. Januar 2017.

    V SSKJ ne obstajata dva EE .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.