Donald Trump za predsednika

Foto: Žurnal24 Anketa televizije CNN razkriva, da ima Donald Trump največ podpore pri republika
"Zlahka bi za kampanjo porabil 200 milijonov dolarjev," o kandidaturi za ameriškega predsednika leta 2012 pravi Donald Trump. "Lahko bi bilo zelo zabavno, saj si res želim pozitivnih sprememb v državi."
Oglej si celoten članek

64-letni republikanec Donald Trump očitno resno razmišlja o predsedniški kandidaturi, saj je, kot je dejal v enem od zadnjih intervjujev, tokrat za ameriško ABC, prepričan, "da želijo Ameriko vsi oropati".

Milijarder Trump je v zadnjih dveh mesecih že večkrat ponovil, da razmišlja o stolčku  v Ovalni pisarni."Spoštovanja države preprosto ni," je dejal v intervjuju z Georgom Stephanopoulosom. "Svojo odločitev pa bom sporočil do konca junija prihodnje leto," je še dodal.

"Kitajci nas imajo za bedake"
Nepremičninski mogotec, katerega premoženje ocenjujejo na dve milijardi ameriških dolarjev, je posebej izpostavil Kitajsko, rekoč da "jo bo država odnesla z umorom, ker manipulira s svojo valuto. Na Kitajskem imam veliko poslovnih partnerjev, tam se nam smejijo. Menijo,da smo bedaki. In da državo vodijo bedaki. In ne morejo verjeti, da jo bodo tako zlahka odnesli."
Dodal je še, da Združene države Amerike "izkoriščajo za bičanje".

O morebitnih protikandidatih ni želel govoriti, se je pa ob omembi nekdanje guvernerke Aljaske Sarah Palin nasmejal in odločno dejal: "Boril bi se z njo. Všeč mi je, a bi se z njo boril." Palinova uradno predsedniške kandidature še ni potrdila, a mnogi so prepričani, da bo v njej zagotovo sodelovala. V igro naj bi vstopili tudi zdajšnji guverner  Minnesote Tim Pawlenty, nekdanji guverner Massachusettsa Mitt Romney in nekdanja guvernerka Aljaske Sarah Palin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.