Donosila bo otroka, da bo lahko darovala njegove organe

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nosečnici so zdravniki povedali, da ima njen še nerojeni otrok anencefalijo. Z možem sta sprejela plemenito odločitev.
Oglej si celoten članek

Zdravniki so Keri in Royce Young iz Oklahome na enem od pregledov povedali, ima njuna še nerojena hči anencefalijo. Otroci z anencefalijo se rodijo brez dela možganov in lobanje. Otroci običajno preživijo le nekaj dni.

Starša sta prepričana, da se je treba boriti za vsako življenje. Odločila sta se pomagati drugim ljudem, natančneje otrokom, ki potrebujejo organe. "Ni bila lahka odločitev. Naslednjih dvajset tednov bom čutila otrokove gibe in brce, lahko bom slišala njeno srce. Obenem pa bom ves čas vedela, da bova po rojstvu skupaj le kratek čas," je dejala Keri. 

Royce je dejal, da je Keri kmalu po tem, ko sta bila seznanjena z diagnozo, pomislila, da bi njuna hčerka lahko pomagala drugim. Kot pravi, je ponosen na svojo ženo. Želi si, da bi bilo drugače in da bi hčerka lahko upihnila prvo svečko, shodila, ne nazadnje se poročila. A realnost je taka, da na stvari ne more vplivati, je še zapisal na Facebooku. 

Deklica, ki sta ji dala ime Eva, naj bi se rodila meseca maja.

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.