Dopust ruskega in ameriškega predsednika - razlika v nekaj slikah

Foto: EPA Foto: EPA Foto: EPA
Tudi Donald Trump in Vladimir Putin sta si privoščila poletne počitnice. Preživljata pa jih na povsem diametralno nasproten način.
Oglej si celoten članek

Če Trump misli resno z neuradno politiko, da bo z ruskim kolegom Putinom postal prijatelj, mora malce bolj razmisliti o pozah pred fotoaparatom, se šali britanski Independent.

Foto: EPA

Skozi počitniške fotografije običajnega smrtnika se človek težko prebije, tudi zato, ker v albumu ni prizorov divjega ribolova in sončenja v Sibiriji. 

Ne vemo natančno, ali je Putin v kovček pozabil spakirati majice s kratkimi rokavi, ali je se ni mogel zadržati in je komaj čakal, da pokaže svoje telo. 

Foto: EPA Foto: EPA Putinov ameriški kolega medtem počitnikuje vse drugače kot adrenalinsko.

Putin v kamuflažni opravi s harpuno lovi ribe, Trump mišice uporablja le za vožnjo avtomobilčka na golf stezi. 

Foto: EPA

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:31 9. Avgust 2017.

    OMFG, Trump v 'prozornih' teniških hlačah, skozi katere se vidijo gate?!

  • 10:40 8. Avgust 2017.

    Sluzasto in nezanimivo. Kot lanski sneg.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.