Drama letala družbe British Airways

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Letalu je na letališču v Johannesburgu tik pred pristankom dobesedno odpadlo kolo.
Oglej si celoten članek

Le prisebnosti pilota se je zahvaliti, da je letalo varno pristalo in da nihče od potnikov in članov posadke ni bil poškodovan. Na letalu je potovalo 94 potnikov.

Pilot je z letalom ne glede a okvaro uspel pristati na pristajalni stezi; pri tem je močno udaril ob tla in pri tem zlomil enega od kril. Na prizorišče so takoj prispeli gasilci, vendar do požara k sreči ni prišlo.

“Potrjujejo, da smo imeli na enem izmed naših letov težave. Nihče od potnikov ni poškodovan. Potniki so že v letališki stavbi, na voljo so jim vse pristojne službe, tudi zdravstvene. Do incidenta je prišlo zaradi težav z enim izmed koles med pristajanjem,” so sporočili v družbi British Airways. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.