Dramatični posnetki s poplavljenega območja

Foto: Profimedia
Voda je v trenutku zalila ulico in ljudje so ostali ujeti v avtomobilih.
Oglej si celoten članek

Del turške prestolnice Ankare so v soboto popoldne zajele hudourniške poplave. Na območju so sicer pričakovali obilno deževje. Dež naj bi se zlil v obdobju treh ur, a se je količina pričakovanih padavin zlila v zgolj devetih minutah. 

Ulice so se spremenile v reke. Voda, ki je drla po cesti, je s seboj nosila avtomobile in se z njimi poigravala kot z igračkami. Župan Ankare Mustafa Tuna je dejal, da česa takega še niso doživeli. 

K srečni vremenska ujma ni terjala smrtnih žrtev. Šest ljudi je bilo poškodovanih. Večja je škoda na avtomobilih in v nekaterih poslovnih prostorih. Turške oblasti navajajo, da je bilo poškodovanih 160 avtomobilov. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.