Druga ugrabitev s srečnim koncem

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
V Švici imajo težave s pobeglimi družinami. Družino Zimmerman so srečno našli, dvojčici še vedno iščejo.
Oglej si celoten članek

Medtem ko še vedno iščejo švicarski deklici, pa se je uspešno zaključila še ena akcija "pobeglega" očeta z otroki. To je že drugi primer v Švici, kjer so pogrešali več kot enega člana družine.

Ker se oče s svojima sinovoma, 7-letnim Lorinom in 10-letnim Timom, do devetih zvečer ni vrnil domov, je prestrašena mati poklicala policijo.

Akcija se je začela takoj
Policija je takoj sprožila akcijo. Pregledali so bližnje jezero. Na pomoč jim je ponoči priskočila tudi vojska s posebnim helikopterjem, a družine niso našli.

Odkrili so jih italijanski policisti, zahvaljujoč Scengenskemu informacijskemu sistemu na avtocesti, južno od Milana. Tam so se ustavili, da bi se oskrbeli z zalogami hrane in gorivom.

Oče po prijetju zmeden

Družina naj ne bi imela težav, prav tako oče ni želel izdati motiva za pobeg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.