Drugi mož kamore za zapahi

Foto: Žurnal24 Po šestih letih iskanja je italijanska policija aretirala drugega moža neapeljsk
Italijanska policija je aretirala drugega moža neapeljske mafijske združbe kamora. Italijanski notranji minister je aretacijo označil za "izreden uspeh".
Oglej si celoten članek

V bližini kraja Caserta je policija aretirala 53-letnega mafijca Maria Caterina, desno roko že aretiranega vodje kamore Francesca Schiavineja. Aretirali so ga v hiši v kraji Casal di Principe, ki je oporišče omenjenega klana.

Caterina so iskali od leta 2005, ko je bil v odsotnosti obsojen na dosmrtno ječo zaradi umora. Italijanski notranji minister Roberto Maroni je aretacijo označil za "izreden uspeh".

Prijeli 40 članov 'Ndranghete
V okviru večje operacije proti organiziranemu kriminalu je policija prijela tudi 40 ljudi, ki naj bi bili povezani z mafijsko združbo iz Kalabrije 'Ndrangheto. Med drugim tudi župana mesta Marina di Gioiosa Jonica in druge lokalne politike. Ti naj bi po mnenju pristojnih oblasti z 'Ndrangheto povezanim podjetjem pomagali do gradbenih poslov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.