Družinska tragedija pri Osijeku

Foto: zurnal24.si
Foto: zurnal24.si
V eksploziji ročne granate pri Osijeku je umrl sedemletni deček in njegova 36-letna mati, poškodovana sta še devetletni deček in osemletna deklica.
Oglej si celoten članek

Otroci so po prvih informacijah granato, ki je eksplodirala, našli na igrišču in jo prinesli domov, poroča Večernji list. 

Do tragedije je prišlo okrog pol dvanajstih v družinski hiši v bližini Osijeka. 

Po prvih informacijah naj bi otroci na igrišču našli tri granate, dve so prinesli domov. Na istem igrišču so bili včeraj z očetom in tam pasli ovce. Včeraj ni bilo tam nobenih granat, ni nam jasno, kdo bi lahko na igrišču pustil granate, so obupani preživeli družinski člani. 

V družini, ki je izgubila mater in dva otroka, je bilo sicer šest otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.