Duh umrlega gleda svoje truplo

Foto: Žurnal24 (Foto: youtube)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Čilska televizijska hiša je predvajala posnetek avtomobilske nesreče, ki se je zgodila na avtocesti A-16, ljudje pa jo imenujejo zakleta cesta. Nesrečo spremljajo vraževerna ugibanja.
Oglej si celoten članek

Pozornost gledalcev ni pritegnila sama nesreča s smrtnim izidom, temveč nenavadna podrobnost, ki je znova vznemirila vraževerne prebivalce. Ti ugibajo, ali je nenavadna meglica na fotografijah slabše kakovosti duh pokojnika, ki je umrl v prometni nesreči.

 

Na fotografijah se namreč vidi silhueta osebe. Lastnik omenjene fotografije meni, da gre za pokojnikovega duha. Svojci in prijatelji umrlega se s fotografom strinjajo, saj so v silhueti prepoznali 50-letnega Fernanda Guerrera Tapio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.