Dva dni klepeta brezplačno

Foto: Žurnal24 (Foto: Pixell)
Zaradi tehničnih težav, ki so jih imeli v zadnjih dneh, se bodo uporabniki storitev T-Mobila na Hrvaškem dva dni lahko pogovarjali brezplačno.
Oglej si celoten članek

Uporabniki storitev hrvaškega mobilnega operaterja T-Mobile so zadnje tri dni imeli težave pri vzpostavljanju telefonske komunikacije. V telekomunikacijskem podjetju so po navedbah hrvaških medijev pojasnili, da so tehnične težave povezane z uvajanjem tehnoloških sprememb v podjetju.

V znak opravičila so se v podjetju odločili, da zaradi težav, ki so jih imeli njihovi uporabniki, dva dni ne bodo zaračunali telefonskih pogovorov na Hrvaškem, ne glede na to, v katero omrežje bodo klicali. Brezplačne telefonske pogovore bodo po pisanju hrvaških medijev lahko začeli koristiti po prejemu SMS-sporočila z obvestilom iz družbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.