Dvajset minut je imel, da se je naučil plesati

Foto: EPA
Foto: EPA
Britanski princ Harry je v vojašnici Linton Military Camp blizu mesta Palmerston na Novi Zelandiji takole zaplesal hako - tradicionalni bojni maorski ples.
Oglej si celoten članek

Po poročanju novozelandskih medijev je imel princ na voljo vsega 20 minut, da se je naučil vse gibe.

 

Tamkajšnje športniki hako običajno zaplešejo pred začetkom tekme – spomnimo se lahko, kako so ga plesali novozelandski košarkarji na zadnjem svetovnem prvenstvu. 

 

Najdaljšo tradicijo izvajanja tega plesa pa ima tamkajšnja reprezentanca rugbya. 

 

Princ Harry kot kaže nima zadržkov, ko gre za razmigovanje med plesom. V Lesotu je denimo med enim od obiskov zaplesal tradicionalni ples z gluhimi otroki, na Jamajki je z boki migal na mesem Boby Marleya One Love, z otroki pa je zaplesal tudi v Čilu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.