Dvakrat ušel smrti

Foto: twitter @maartenmaleis
Foto: twitter @maartenmaleis
Nizozemski kolesar Maarten de Jonge je že drugič za las ušel smrti. Obakrat bi zanj bil usoden let z malezijsko letalsko družbo.
Oglej si celoten članek

Marca je imel nizozemski kolesar Maarten de Jonge kupljeno letalsko karto za let MH370 malezijske letalske družbe, ki je skrivnostno izginil. V četrtek pa bi de Jonge moral leteti z letalom iste družbe, ki je strmoglavilo nad Ukrajino.

Nizozemec si je obakrat v zadnjem trenutku premislil in ni sedel na letalo, za katerega je imel karto. "Žalostno je, kar se je zgodilo. Zelo mi je žal zaradi žrtev in njihovih sorodnikov, a tako sem vesel, da sem še živ. Kaj lahko bi jaz končal na tem letalu," je dejal de Jonge. 

V četrtek mu je življenje rešila odločitev za cenejši let z letalom, ki je letelo prek Frankfurta. Marca pa se je odločil za spremembo, ker je našel let, ki ni vključeval postanka v Pekingu. 

Tragedija v Ukrajini pa Nizozemca ni odvrnila od tega, da bi odpotoval v Malezijo, kamor je bil namenjen, z malezijsko letalsko družbo. "Ne smeš se preveč sekirati, ker drugače ne prideš nikamor. Dvakrat sem imel srečo, tretjič jo bom tudi imel."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.