Dvanajstletnica rodila otroka

Foto: Žurnal24
Britansko najstnico so zaradi pogostih omedlevic odpeljali v bolnišnico, kjer je rodila. Najstnica sploh ni vedela, da je noseča.
Oglej si celoten članek

Osnovnošolka iz jugozahoda Velike Britanije je v petek rodila zdravega dečka. Njena družina je v šoku, saj nihče ni niti posumil, da je noseča. Deklico so pripeljali v bolnišnico, saj je tožila zaradi bolečin v trebuhu, bila pa je tudi depresivna. Tudi deklica sama ni vedela, da je noseča. Kasneje se je ugotovilo, da je imel deklica spolni odnos s prijateljem iz šole.

"Počutila se je slabo. Odpeljali smo jo v bolnišnico, kjer je rodila. Sprva niti zdravniki niso opazili, da je noseča. Poznamo družino dečkovega očeta in jih ne krivimo zaradi tega, kaj je storil njun sin. Kolikor vemo, otroka nista fant in punca,"
je povedal prijatelj dekličine družine, poročajo tuji mediji.

Najmlajša mati v zgodovini Britanije je leta 1996 v Edinburghu rodila pri 11 letih in desetih mesecih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.