Dve eksploziji, trije mrtvi

Foto: Žurnal24
Dva samomorilska napadalca sta se razstrelila v središču Kabula. V napadu naj bi bili ubiti trije varnostniki.
Oglej si celoten članek

Do napada je prišlo v bližini hotela, ki je bil prizorišče večjega napada lani. Najprej se je razstrelil eden od napadalcev. Kmalu zatem je bilo slišati več strelov. "Slišali smo eksplozijo, ki ji je sledilo streljanje, še vedno pa ni jasno, kaj se je dogajalo," je dejal vodja preiskovalne enote Mohammad Zahir.

Gre za drugi napad v zadnjih 14 dneh. Pred dvema tednoma se je v supermarketu, ki ga obiskujejo predvsem tujci iz diplomatskih krogov, razstrelil napadalec in pri tem ubil devet ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.