Dve nesreči, 42 mrtvih

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na vzhodu Kitajske je iztiril vlak. Umrlo je najmanj 10 ljudi. V trčenju avtobusa in tovornjaka na SV države pa je življenje izgubilo najmanj 32 ljudi.
Oglej si celoten članek

V čelnem trčenju avtobusa in tovornjaka na severovzhodu Kitajske je življenje izgubilo 32 ljudi. Na vzhodu države pa je zaradi zemeljskega plazu iztiril vlak, pri čemer je umrlo najmanj deset ljudi.

Tovornjak v napačno smer

Avtobus je silovito trčil v tovornjak, ki je po avtocesti vozil v napačno smer. Na kraju nesreče je umrlo 31 ljudi, eden pa je poškodbam podlegel kasneje v bolnišnici.

Nesreča vlaka, ki je bil na poti v turistično mesto na jugu države, se je zgodila na goratem območju province Jiangxi. Zaradi plazu je iztirilo osem vagonov in lokomotiva, pri čemer se je nekaj vagonov prevrnilo. Reševalci so iz razbitin rešili 53 ljudi.

Sicer pa so ravno to provinco v minulih dneh zaznamovale poplave, zaradi česar so morali evakuirati 44.600 ljudi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.