Dvojčici, ki sta dvoglava deklica

Foto: Žurnal24 dvoglavi otrok kitajska Foto: Žurnal24 dvoglavi otrok kitajska Foto: Žurnal24 dvoglavi otrok kitajska
Petega maja sta se na Kitajskem rodili dvojčici, ki si delita praktično vse razen glav.
Oglej si celoten članek
Fotografije deklic v galeriji.

Kitajki Bao Qiaoying se je rodila deklica z dvema glavama. Da otrok ne bo tak kot njegovi vrstniki, ampak da gre dejansko za zaraščeni dvojčici, so pokazale preiskave pred porodom.

Partnerja sta se zato odločila za splav, vendar pa je še pred splavom Qiaoyingova začela rojevati. Otroka sta se rodila s carskim rezom, tehtala pa sta dobre štiri kilograme.

Zdravniki so ocenili, da operacija ni mogoča. Deklica ima dve hrbtenici in zametek drugega srca, sicer pa si nesrečni dvojčici delita vse ostale organe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.