Dvojčici umrli v razbeljenem avtu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Petnajstmesečni deklici sta umrli, ker ju je njun oče pustil v razbeljenem avtomobilu.
Oglej si celoten članek

Policija je 24-letnega moškega iz Carrolltona v ameriški zvezni državi Georgia obtožila dveh primerov nenaklepnega uboja in dveh primerov malomarnega ravnanja. Dvojčici, stari 15 mesecev, so v četrtek zvečer našli na zadnjih sedeži avtomobila, ki je bil parkiran pred stanovanjsko stavbo. 

"Sosedje so slišali kričanje – najverjetneje očeta – in videli očeta, ko je z otrokoma tekel za stavbo," je povedal policist Chris Dobbs. Policisti so ob prihodu na kraj dogodka videli ljudi, ki so v bližini otroškega bazena poskušali ohladiti malčici. "Eden od sosedov je prinesel vrečke ledu," je dodal. Dvojčici so odpeljali v bolnišnico, kjer pa jima niso mogli več pomagati. 

"Ne vidim razloga za to tragedijo. Upam, da tega ni načrtoval, ker bo moral s  tem živeti do konca življenja," besede družinske prijateljice Regine Cleveland povzema Sky News.

Deklici sta 25. in 26. otroka, ki sta letos v ZDA umrla, ker so jih v hudi vročini pustili v avtomobilu. Število je kar dvakrat višje od števila umrlih otrok v enakem obdobju lani, še poročajo mediji.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:39 7. Avgust 2016.

    pa čedalje več je tega,brezglavo odpravljanje kamorkoli,otrokov pa še opazijo ne da jih majo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.