Dvojni napad na zahodne tarče

Foto: Žurnal24 Policisti ustavljajo vsa vozila, ki se pojavijo v bližini britanske ambasade. (F
V Jemnu so bili danes priča kar dvema napadoma; na avtomobil britanske ambasade in na avstrijsko podjetje OMV. Napad naj bi izvedla Al Kaida.
Oglej si celoten članek

Napada sta se zgodila le dva dni po tem, ko so evropske države svoje državljane doma in v tujini posvarile pred možnostmi napada Al Kaide in ko je Jemen poostril varnost okrog ambasad. Kot poroča Reuters, napadi kažejo ravno na Al Kaido.

Po zadnjih informacijah je avto ambasade zadel izstrelek iz minometa. "Eden od potnikov je lažje ranjen, ostali štirje so nepoškodovani," se glasi uradno sporočilo z ambasade.

V avstrijskem podjetju OMV, prav tako v prestolnici Jemna Sani, pa je varnostnik začel streljati. Svetovni mediji poročajo, da je v streljanju umrl en Francoz, več ljudi pa naj bi bilo ranjenih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.