Letalske družbe v boj za potnike: To ponuja EasyJet

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Letalski prevoznik EasyJet je za lete, ki bodo rezervirani do 17. aprila, pripravil posebno ponudbo.
Oglej si celoten članek

Letalski prevozniki so se že podali v boj za potnike. Letalski prevoznik EasyJet je tako ponudil možnost nakupa dodatne prtljage za 99 centov. Enaka cena velja tudi za prevoz koles, smuči in druge športne opreme. Posebna ponudba velja za že obstoječe lete in lete, ki bodo rezervirani do 17. aprila.

Prav tako ne bodo zaračunali stroškov, če boste želeli prestaviti let na kakšen poznejši termin, sporočajo na svoji spletni strani.   

Koronavirus je zadal močan udarec letalskemu prometu. Po podatkih Mednarodnega združenja za zračni promet (IATA) je število letov padlo za 70 odstotkov na začetku drugega četrtletja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:57 12. April 2020.

    Easy prisilni pristanek za to družbo.......pohvalno..........

  • 18:58 11. April 2020.

    Koga HEBE !! Prvi je začel zaračunavat dodatno osebno prtlago.. KO GA HEBE !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.