Eksplodirala cisterna umrlo 22 ljudi, 111 ranjenih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V prestolnici Savdske Arabije se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena cisterna za prevoz goriva, ki je ob tem eksplodirala.
Oglej si celoten članek

Izbruhnil je požar, ki je zajel več zgradb in vozil v okolici ter terjal najmanj 14 življenj, več deset ljudi je ranjenih.Po poročanju svadkse televizije je umrlo 22 ljudi, 111 je ranjenih.

Očividci poročajo o ogromni gmotni škodi. Število žrtev bo verjetno še naraslo, saj se reševalci še prebijajo skozi kupe ruševin in zažganih avtomobilov. Silovita eksplozija je odjeknila v industrijski coni v vzhodnem delu Rijada, nedaleč od poslopja savdske nacionalne garde.

Zaenkrat domnevajo, da je voznik cisterne po nesreči trčil v podvozu na eni od glavnih cest v Rijadu in da ni šlo za teroristični napad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.