Eksplozija bomb ubila več ljudi

Foto: Žurnal24 Razdejanje po eksploziji je ogromno.
Eksplozija avtomobilov bomb in samomorilski napad pred bolnišnico sta ubili najmanj 19 ljudi, ogromno pa je ranjenih.
Oglej si celoten članek

Eksplozija avtomobilov bomb se je zgodila v bližini vladnih poslopij, po prvih podatkih pa naj bi bila usklajena s samomorilskim napadom pred bolnišnico v iraškem mestu Ramadi na zahodu države.

Tri eksplozije v kratkem času
Ubitih je najmanj 19 ljudi, 80 je ranjenih. Prva eksplozija je odjeknila na parkirišču v bližini sedeža policije in sedeža lokalnega sveta. Tja so hitro prišli policisti in mimoidoči, vendar je takrat razneslo še drugi avtomobil. Zadnja eksplozija se je zgodila uro kasneje prad vhodom v bolnišnico v Ramadiju, prestolnici iraške province Anbar. Kot kaže, je tu šlo za usklajen samomorilski napad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.