Eksplozija kavomata ranila 17 ljudi

Foto: Žurnal24 Eksplozija kavnega avtomata v nakupovalnem središču na jugu Anglije je ranila na
Eksplozija kavnega avtomata v nakupovalnem središču na jugu Anglije je ranila najmanj 17 ljudi. Huje poškodovanih na srečo ni bilo.
Oglej si celoten članek

Po poročanju tamkajšnjih medijev naj bi bil za eksplozijo kriv mehanizem v kavnem avtomatu, ki se je nahajal v baru sredi nakupovalnega središča Kingsmead v mestu Farnborough na jugu Anglije. Takoj po eksploziji je na kraj nesreče prispelo okoli 15 gasilcev in reševalcev, ki so pomagali ponesrečencem. "Eksplozija na srečo ni zanetila požara. Nekateri posamezniki so potrebovali prvo pomoč," je zatrdil predstavnik gasilcev.

Očividci nesreče zatrjujejo, da so gostje nakupovalnega centra utrpeli le manjše poškodbe, večinoma odrgnine in praske, ki jih je povzročilo razbito steklo. Okoliška prebivalka Michelle Flick, ki se je znašla v neposredni bližini kavnega avtomata, je za Skynews dejala: "Še vedno mi zvoni v ušesih. V trenutku eksplozije sem bila nekaj metrov od kavnega avtomata. Na srečo sem jo odnesla z nekaj praskami po rokah."

Predstavnik policije iz Hampshira je dejal, da so šest ljudi iz previdnosti  prepeljali v najbližjo bolnišnico. Zaradi eksplozije, ki je odjeknila nekaj po dvanajsti uri po lokalnem času, so trgovski center nemudoma evakuirali. Podrobna preiskava nesreče se nadaljuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.