Eksplozija šolskega avtobusa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Pakistanu je eksplodiral šolski avtobus na plinski pogon, na katerem je bilo okoli 25 ljudi, večinoma otrok. Po podatkih pakistanske policije je eksplodirala plinska jeklenka. Ogenj je zajel avtobus, pri tem pa je umrlo najmanj 17 otrok, poročajo tuje tiskovne agencije, ki se sklicujejo na pakistanske oblasti.
Oglej si celoten članek

Večina žrtev je bila starih med deset in dvanajst let, ob eksploziji pa so utrpele hude opekline, je povedal eden od zdravnikov. Najmanj sedem otrok so prepeljali v bolnišnico, poroča britanska mreža BBC. Voznik avtobusa je po poročanju lokalnih medijev nesrečo preživel.

Nesreča se je zgodila na avtobusu, ki je peljal šolarje v zasebno šolo v bližini Gudžarata na vzhodu države.

Pakistanska vlada je sicer že večkrat opozorila pred uporabo cenenih jeklenk s stisnjenim plinom, ki so pogosto v uporabi in lahko pod pritiskom eksplodirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.