Eksplozija uničila garažo, v njej hranili bombe, naboje, mine

Foto: 24sata
Foto: 24sata
V Zagrebu je sredi dneva odjeknila eksplozija. Izkazalo se je, da so v garaži hranili bombe, naboje in mine.
Oglej si celoten članek

Okoli poldneva je v zagrebški soseski Ferenščica odjeknila eksplozija v garaži ob manjšem objektu. K sreči v dogodku ni bilo poškodovanih. 

Priče navajajo, da se je iz garaže najprej zaslišalo močno pokanje, nato pa sta se okoli objekta začela valiti ogenj in dim, piše portal 24sata.hr. Na kraju dogodka so posredovali gasilci s štirimi vozili in požar kmalu uspešno pogasili. 

Po koncu posredovanja so zagrebški gasilci prek Facebookove strani potrdili, da so bile v garaži eksplozivne naprave, in sicer bombe, naboji in mine. Gasilci so neodgovornega lastnika prijavili, prav tako pa pričakujejo, da bodo pristojni uvedli ustrezne postopke. 

xxx

Gasilci so ob tem spomnili na akcijo ministrstva za notranje zadeve Manj orožja – manj tragedij, v okviru lahko državljani oddajo prepovedano orožje ali orožje, za katero nimajo dovoljenja. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.