Eksplozija v Beogradu, več ranjenih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med ranjenimi naj bi bil tudi dojenček
Oglej si celoten članek

Na mestnem avtobusu na Dedinjah v srbski prestolnici Beograd je okoli 11 ure dopoldne odjeknila eksplozija. Kot poročajo srbski mediji, je avtobus popolnoma razdejan.

Ranjenih je šest ljudi, med njimi ena ženska huje. Po neuradnih podatkih je med ranjenimi tudi dojenček, ki naj bi i je dobil odrgnine, prav tako naj bi ga napotili na pregled k zdravniku.

Po zadnjih podatkih je eksplodiral kompresor za zrak, ki je bil nameščen nad srednjimi vrati avtobusa. 

Na fotografijah poškodovanega avtobusa je videti precejšnje razdejanje in razbita stekla. Avtobus naj bi bil sicer v zasebni lasti in relativno nov, star le štiri leta. Avtobus so izdelali v turškem podjetju Akia. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.